-1.4 C
New York
spot_img
spot_img

Jukić novi trener vratara ženske reprezentacije Švedske!

Objavljeno:

Nakon što već nekoliko godina obavlja dužnost trenera vratara u muškoj reprezentaciji Švedske, Alen Jukić će tu dužnost ubuduće obavljati i u ženskoj reprezentaciji. Ovu vijest je na svojim stranicama objavio Švedski nogometni savez, a vijest je objavljena i na Facebook stranici Svensk futsal. Čestitamo Jukiću na novoj funkciji!

Alen Jukić je, kao što smo u uvodu napisali, postao tako dio stručnog stožera švedske ženske futsal reprezentacije na čijem je kormilu već neko vrijeme Nicklas Asp. Uz Jukića dio stožera će biti i Nima Kadivar koji trenira i švedsku momčad Torslanda IK koja se natječe u najvišem rangu švedskog ženskog futsala. Koordinator za razvoj futsala u Švedskoj, Mathias Eteus je povodom angažmana Jukića za službenu stranicu Švedskog futsal saveza izjavio sljedeće:

Sjajan je osjećaj moći njegovo znanje prenijeti našim vratarkama u ženskoj reprezentaciji. Znamo što može i želi pomoći u razvoju švedskog futsala, a posebno vratara. Paralelno s dolaskom Alena u obje reprezentacije pokušavamo pronaći alternative kako bismo mogli trenirati i razvijati vlastite trenere vratara za budućnost, kako bismo stali na svoje noge onog dana kada Alen odluči napustiti švedski futsal. Alen također poznaje i Nicklasa i Nimu otprije i čini se kao dobar temelj u vodstvu za razvoj i iskorištavanje vještina koje postoje u ženskoj nacionalnoj reprezentaciji.

Jukića u ženskoj reprezentaciji od 13. do 18. ožujka očekuje okupljanje te dvije utakmice protiv Češke. Još jednom čestitamo i sretno, Alene!

Marin Kraljević
Marin Kraljevićhttps://www.crofutsal.com
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 33-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave