-1.4 C
New York
spot_img
spot_img

EURO 2022. | Obavljen ždrijeb playoffa kvalifikacijske runde

Objavljeno:

Danas je u sjedištu UEFA-e u švicarskom Nyonu obavljen ždrijeb playoffa kvalifikacijske runde za Europsko prvenstvo koje će se 2022.godine održati u Nizozemskoj. Riječ je o drugoplasiranim momčadima iz Kvalifikacijske runde, te pet najboljih trećeplasiranih momčadi, koje će kroz playoff tražiti plasman u grupnu fazu kvalifikacija za EURO.

Podsjetimo, plasman u Grupnu fazu kvalifikacija već je osiguralo 16 reprezentacija koje su se natjecale u Elitnoj rundi kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo (Azerbajdžan, Bjelorusija, Hrvatska, Češka, Finska, Francuska, Italija, Kazakhstan, Portugal, Rumunjska, Rusija, Srbija, Slovačka, Slovenija, Španjolska, Ukrajina), kao i pobjednici skupina kvalifikacijske runde natjecanja (Albanija, Belgija, Bosna i Hercegovina, Gruzija, Mađarska, Latvija, Moldavija, Norveška, Poljska). Dakle, 25 reprezentacija već ima osiguran nastup u Grupnoj fazi kvalifikacija, a njima će se pridružiti još 7 reprezentacija pobjednica playoffa kvalifikacijske runde, čije Vam parove donosimo u nastavku.

Slikovni rezultat za flag circle turkey Turska – Grčka Slikovni rezultat za flag circle greece
Slikovni rezultat za flag circle san marino San Marino – Danska Slikovni rezultat za flag circle denmark
Slikovni rezultat za flag circle israel Izrael – Cipar Slikovni rezultat za flag circle cyprus
Switzerland Švicarska – Njemačka Germany
England Engleska – Sjeverna Makedonija Slikovni rezultat za macedonia Flag Circle
Slikovni rezultat za flag circle bulgaria Bugarska – Armenija Slikovni rezultat za flag circle armenia
Montenegro Crna Gora – Litva Slikovni rezultat za flag circle lithuania

Playoff kvalifikacijske runde na rasporedu je od 8. do 15.travnja, dok će se ždrijeb Grupne faze kvalifikacija održati 14.svibnja u Nyonu.

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave