25.9 C
New York
spot_img
spot_img

Futsal Pula – Barcelona | Video-sažetak i izjave aktera

Objavljeno:

Završni čin futsal spektakla u Puli i dramatični rasplet ostavili su aktualnog europskog prvaka bez plasmana na Final Four. Barcelona je trebala pobjedu sa 6 golova razlike protiv Futsal Pule, no “zeleno-žuti” su nošeni sjajnom podrškom s tribina ostavili srce na parketu, te se porazom 7:2 oprostili od Europe.

Po završetku susreta razgovarali smo s trenerom “zeleno-žutih” Nijazom Mulahmetovićem, te Igorom Osredkarom koji su nam iznijeli svoje dojmove nakon dvoboja s Barcelonom.

Može biti slika sljedećeg: jedna ili više osoba i u zatvorenom

Nijaz Mulahmetović: “Ovo je još jedna u nizu utakmica koju gubimo, a primamo čestitke. Sigurno da je konačan rezultat ostvaren ovdje u Puli dobar jer smo izborili pobjedu u Elitnoj rundi. Što se tiče ove utakmice, mislim da smo prvo poluvrijeme odlično parirali Barceloni, bili u egalu, početkom drugog poluvremena imali priliku da se i potpuno vratimo u utakmicu. U igri Barcelone 5 na 4 bilo je za očekivati da dođe do pada u našoj igri s obzirom na kvalitetu protivnika. Na koncu smo izdržali taman toliko koliko je bilo dovoljno Anderlechtu. Izgubili smo utakmicu, no mislim da trebamo biti zadovoljni, što je i prepoznala publika nagradivši nas na koncu usprkos porazu. Dijelom mi je žao Barcelone jer iako nisu prošli na Final Four sigurno su najkvalitetnija ekipa u grupi. Njihov problem je bio sami ulazak u turnir i utakmica s Rumunjima koju su odigrali gotovo rekreativno. Napravili su kiks protiv Anderlechta, gotovo riješenu utakmicu koju na kraju nisu dobili, a i danas im se opet to vratilo, jer ne znam ni sam koliko puta su pogađali okvir gola. Jednostavno ih je na kraju koštao sami pristup ovom turniru.”

Igor Osredkar: “Mi smo večeras prije svega gledali sebe, da pružimo što bolju igru. Željeli smo pred prepunim tribinama odigrati pravu mušku utakmicu. Mislim da smo prvo poluvrijeme baš stajali dobro. Visok ritam svih 40 minuta, na kraju se satareš, pukneš i izgubiš 7:2. Mislim da smo se držali dobro dobar dio drugog poluvremena, imali smo i penal za 2:2… Ne kažem da bi nešto drugačije bilo, no sigurno da bi kod rezultata 2:2 psihološki bilo drugačije. Dali smo sve od sebe, no na koncu to nije bilo dostatno za više od poraza. Barcelona je sama sebi kriva za eliminaciju. Imali su tri utakmice kao i svi ostali, imali su sve u svojim rukama, no nisu si smjeli dozvoliti ono što im se dogodilo protiv Anderlechta. Mi smo igrali za sebe, za grad Pulu i publiku. Htjeli smo pružiti najbolje od sebe i na koncu je završilo kako je završilo. Pohvalio bih publiku koja je bila sjajna, atmosfera tijekom čitavog susreta, nosili su nas i dali nam snagu. Sada kada smo se oprostili od Europe ostaje nam da se odmorimo i fokusiramo na prvenstvo i kup.”

Dvoboj Futsal Pule i Barcelone mogli ste pratiti u izravnom prijenosu na programu MAXSport-a, no ukoliko ste to propustili vrijedna ekipa MAXSport-a već je pripremila video-sažetak najzanimljivijih trenutaka ovog dvoboja.

 

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave