2.5 C
New York
spot_img
spot_img

Češka osnažena dočekuje Hrvatsku i vjeruje u plasman na SP

Objavljeno:

Češka reprezentacija danas s početkom u 18:10 sati protiv Hrvatske igra za plasman na Svjetsko prvenstvo. Nakon zadarskih 2:2 sve je još otvoreno, te će pobjednik današnjeg dvoboja izboriti vizu za Litvu. Češka u susret ulazi s blagom prednošću, jer ih na Svjetsko prvenstvo vode i remiji 0:0 i 1:1. Sigurno je da nakon remija u Zadru češka reprezentacija ima više razloga za optimizam, a iako su ostali bez u Zadru isključenog Rešetara, Češka će u Brnu nastupiti u osnaženom sastavu. Naime, izbornik Tomáš Neumann u današnjem susretu može računati na tri igrača koji zbog pozitivnog nalaza na COVID-19 nisu mogli nastupiti u Zadru. To su braća David i Pavel Drozd, te iskusni Jan Janovský. Uz njih, Neumann u Brnu može računati i na prvog vratara Ondřeja Vahalu, koji je u poslijednji tren otpao za nastup u Zadru.
Večeras od 18:10, Hrvatska će protiv Češke tražiti plasman na Svjetsko prvenstvo nakon dugih 20 godina. Znakovito, na Svjetsko prvenstvo 2000.godine u Gvatemali plasman smo izborili upravo protiv Češke. Neka se povijest ponovi!

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave