18.6 C
New York
spot_img
spot_img

Morina i sljedeće sezone na klupi Dobovca!

Objavljeno:

Slovenski prvak, momčad Dobovca je danas na svojoj službenoj Facebook stranici objavila nastavak suradnje s Kujtimom Morinom. Iako je prije početka prošle sezone, a i ove razmišljao o odlasku iz aktualnog slovenskog prvaka ipak je došlo do nastavka suradnje te će tako na kormilu slovenske momčadi biti i sedmu sezonu zaredom.

Za klupske stranice je rekao sljedeće:

Ostajem trener Dobovca. Bit će ovo novi Dobovec i veliki izazov za mene kao trenera; u bitno izmijenjenom sastavu, predanim radom složiti još jednu gladnu i kompaktnu momčad, koja će biti spremna realizirati sve zacrtane ciljeve, koji su u Dobovcu uvijek najviši. Iza nas je vrlo zahtjevna i turbulentna sezona. Hvala svim prošlosezonskim igračima s kojima smo ostvarili zacrtane ciljeve. Nažalost, Vedran Matošević i Rok Mordej su se umirovili, Kristjan Čujec još nije odlučio. To su pak istinski velikani našeg kluba, kako slovenskog tako i hrvatskog futsala i uvelike su pridonijeli svim vrhunskim dometima našeg kluba. Zaista mi je bila velika čast i zadovoljstvo raditi s ovim ljudima i igračima zadnjih 8 godina, osvajati trofeje i dovesti naš mali Dobovec u futsal elitu Europe. Najmanje što mogu reći je HVALA! Vjerujem da će im klub na svoj način odati zasluženu čast, koju svakako zaslužuju. Žao mi je što Rok nije dobio priliku na dostojanstven način oprostiti se od slovenske reprezentacije, jer je svojim doprinosom slovenskom futsalu to svakako zaslužio. Momčad krajem mjeseca kreće s pripremama u dvorani. Bit će teške pripreme za Ligu prvaka, gdje smo dobili vrlo zahtjevnu skupinu. Morat ćemo se dobro fizički i taktički pripremiti za utakmice koje nas očekuju u Podčetrtku krajem listopada. No, vjerujem u novi Dobovec s iskusnim Čechom, Duščakom i Pečekom, novim igračima (Kanjuh, Kneževič, Pihler) i ostalima koji će ove godine dobiti pravu priliku za dokazivanje. Vjerojatno će se ekipi do početka priprema pridružiti još jedan stranac koji će svojim iskustvom igranja u Europi podići kvalitetu naše momčadi na još višu razinu.

Dodajmo i kako Zvone Mordej ostaje trenerov pomoćnik i trener vratara, dok se stručnom stožeru kao pomoćni trener pridružuje Rok Mordej, koji je ove godine završio igračku karijeru. S Dobovcem je Morina osvojio naslove državnog prvaka 2018., 2019., 2021., 2022. i 2023. godine dok 2020. prvak nije proglašen zbog epidemije. Uz ovo je osvojio i šest nacionalnih kupova te jedan superkup (2018.). Treba dodati i kako mu je najveći rezultat na europskoj “sceni” plasman na završni turnir Lige prvaka u Zadru. Sretno Kujtimu u novoj sezoni u ime CROfutsal portala!

Marin Kraljević
Marin Kraljevićhttps://www.crofutsal.com
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 33-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave