24.7 C
New York
spot_img
spot_img

Luka Suton potpisao za talijanskog prvoligaša!

Objavljeno:

Prije nepunih mjesec dana pisali smo Vam o odlasku Luke Sutona iz Novog Vremena, a ono što je bilo poznato već neko vrijeme, sada je i službeno. Suton će biti treći Hrvat koji će nastupati u talijanskoj Serii A, nakon brata Josipa koji je u Came Dossonu te Darija Marinovića koji je prešao u redove Feldi Ebolija. Njegov novi klub će tako biti Ciampino Futsal!

Luka Suton je rođen 21. listopada 1994. godine. Futsal karijeru je počeo 2013. godine u mostarskom Vjekoslavu Arapoviću. U klubu je proveo pola godine nakon čega prelazi u još jedan mostarski klub, Zrinjski, za kojeg igra sljedeće tri ipo godine. Nakon epizoda u mostarskim klubovima prelazi u Brotnjo iz Čitluka u kojem se zadržao godinu dana. Sljedeće dvije ipo sezone smo ga gledali u dresu Vrgorca te smo mogli uživati u njegovim majstorijama. Odlične igre i status hrvatskog reprezentativca donijeli su mu angažman u Italiji te je godinu dana nosio dres Mantove za koju je postigao sedam pogodaka. U protekloj je sezoni za Novo Vrijeme postigao 13 pogodaka u svim natjecanjima, a sad se vraća u Italiju te će nositi dres Ciampino Futsala. Luki Sutonu želimo puno sreće u novom klubu!

Marin Kraljević
Marin Kraljevićhttps://www.crofutsal.com
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 33-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave