8.8 C
New York
spot_img
spot_img

SERIE A | Livestream “hrvatskog” dvoboja

Objavljeno:

U sklopu drugog kola talijanskog futsal prvenstva se danas s početkom u 17 sati sastaju Mantova Meta Catania, dvije momčadi koje su se tijekom ljetne pauze pojačali s nizom igrača iz 1. HMNL. U momčadi Mantove trenutno nastupaju Ante DaničićBlago GašparMarko Kuraja Mirko Hrkač (prešli iz dubrovačkog Squarea), Luka Suton (prešao iz Vrgorca) te Juha-Matti Savolainen (prešao iz Crnice) te trener Frane Despotović (bio trener Squarea završni dio sezone). S druge strane, u momčadi Meta Catanie nastupaju Kristian Čekol (prešao iz Futsal Dinama) i Josip Suton (prešao iz Vrgorca). Tako ćemo osim “hrvatskog” dvoboja imati i dvoboj braće Suton.

“Hrvatska Mantova” šokirala u gostima prvake Italije!

U prvom kolu Mantova je priredila na krilima Hrkača (jedan pogodak) i Daničića (hattrick) veliko iznenađenje te upisala gostujuću pobjedu protiv aktualnog prvaka, momčadi Pesara rezultatom 2:4. S druge strane, momčad Meta Catanie je upisala poraz rezultatom 3:4, a u strijelce se upisao i mlađi brat Suton. Podsjećamo vas i kako su Hrkač, Daničić i Despotović izabrani u idealnu momčad 1. kola o čemu smo vam isto pisali.

SERIE A | Despotović, Daničić i Hrkač u idealnoj momčadi 1. kola!

U nastavku vam donosimo i link na kojem možete pogledati ovaj dvoboj:

https://www.youtube.com/watch?v=PHKZny2xZn8

Marin Kraljević
Marin Kraljevićhttps://www.crofutsal.com
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 33-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave