7.4 C
New York
spot_img
spot_img

Reprezentacija Armenije se u Rusiji priprema za kvalifikacije!

Objavljeno:

Nakon što smo Vas već duže vrijeme izvještavali o zbivanjima u Slovačkoj reprezentaciji kao najozbiljnijem protukandidatu Hrvatskoj za pobjedu u kvalifikacijskoj skupini za EURO, te smo jučer objavili i reprezentativni popis Turske reprezentacije za kvalifikacije, danas smo zavirili u redove reprezentacije Armenije.
Reprezentacija Armenije jučer se okupila (10.ožujka) na početku priprema za kvalifikacije, te će trenirati sve do 16.ožujka za kada je zakazan put u Dubrovnik. Armenija pripreme za kvalifikacije odrađuje u  Moskvi, gdje će odmjeriti snage s 3 ruska prvoligaša: Mytischi, SC Progress i MFC Yamal. Još prošlog tjedna Armenija je odradila mini-pripreme u sklopu kojih je odigrala prijeteljske oglede sa spomenutim ruskim prvoligašima. Dvoboj s momčadi MFC Yamal okončan je remijem 4:4, SC Progress je slavio rezultatom 2:1, a Mytischi je slavio rezultatom 3:2!
Ovih dana očekujemo objavu konačnog reprezentativnog popisa od strane izbornika Rubena Nazaretyana.
Armenija kvalifikacije u Dubrovniku otvara dvobojem sa Slovačkom, a drugog dana natjecanja očekuje ih dvoboj s Hrvatskom. Kvalifikacije će Armenija zaključiti susretom s reprezentacijom Turske.

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave