13.1 C
New York
spot_img
spot_img

Slovačka u završnoj fazi priprema za kvalifikacije u Dubrovniku!

Objavljeno:

Reprezentacija Slovačke u završnoj je fazi priprema za nadolazeće kvalifikacije za EURO, koje će se slijedećeg tjedna održati u Dubrovniku. Već ranije smo na našim stranicama pisali o planu i programu priprema Slovačke reprezentacije koja se okupila još 4.ožujka kako bi se što bolje pripremila za kvalifikacije, a nakon nekoliko dana treninga na red su došli i pripremni susreti.
Prvu pripremnu utakmicu Slovačka je odigrala u ponedjeljak u Dunajskoj Stredi. Protivnik je bila reprezentacija Mađarske, a utakmica je bila zatvorenog tipa poput one koju je Hrvatska igrala sa Srbijom (3 poluvremena). Slovačka je slavila rezultatom 3:1, no ozlijedio se Martin Rejžek, bitan igrač koji će po svemu sudeći propustiti kvalifikacije u Dubrovniku. S popisa izbornika Marcosa Angula otpali su Peter Haľko i Gabriel Bartošek, dvojac Slov-Matic Bratislave, a momčadi je naknadno priključen Martin Zdráhal iz Pineroly Bratislave.
Danas (10.ožujka) je Slovačka odigrala prijateljsku utakmicu s reprezentacijom Crne Gore, koja je po svemu sudeći trebala “glumiti” Hrvatsku. Utakmica je odigrana u mjestu Nové Zámky, a Slovačka je slavila rezultatom 6:3! S istim suparnikom Slovačka će i sutra odigrati prijateljski susret koji će ujedno biti i poslijednja provjera uoči puta u Hrvatsku. U Slovačkoj je optimizam na visokom nivou, te vjeruju kako će poslijednjeg dana kvalifikacija u Dubrovniku s Hrvatskom odlučivati o pobjedniku skupine i izravnom plasmanu na EURO. Slovačka do sada još nikada nije nastupala na smotri najboljih europskih reprezentacija, a pod vodstvom španjolskog trenera Marcosa Angulo vjeruju da konačno mogu izboriti plasman na EURO.

 

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave