24.7 C
New York
spot_img
spot_img

Vlado Andrijašević: “U svaku utakmicu ulazim maksimalno motiviran!”

Objavljeno:

Prijelazni rok ostavio je traga i na Crnicu iz Šibenika koja je u svojim redovima ostala bez talentiranog Vlade Andrijaševića. Nakon nastupanja u 1. HMNL, svoj futsal put odlučio je nastaviti u slovenskom Ptuju. Koje uspomene ga vežu za hrvatsku futsal ligu te koji su ciljevi novog kluba u nastavku sezone, pročitajte u nastavku.

Svoju futsal karijeru započeli ste 2016. godine kada ste nogometni travnjak zamijenili dvoranom. Jeste li i dan danas zadovoljni svojom odlukom te što biste naglasili kao prednost futsala u odnosu na nogomet?

Sad nakon 6 godina aktivnog igranja futsala sa sigurnošću mogu reći kako je to bila ispravna odluka. Futsal kao puno brži i dinamičniji sport mi definitivno više odgovara. Izdvojio bih još puno veći kontakt s loptom kao najveću prednost u odnosu na nogomet

Prošlu sezonu odigrali ste u dresu Alumnusa te ste imali prilike trenirati pod vodstvom poznatog futsal trenerskog imena- Jakova Ungarova. Koje uspomene Vas vežu za tu sezonu?

Jakov Ungarov – futsalska ikona kojoj bih se uvijek vratio. Kompletna ekipa skupa s vodstvom budi samo lijepe uspomene.

Može biti slika sljedećeg: Jedna osoba
FOTO: Futsal CLub Ptuj

Prvu polusezonu odigrali ste za Crnicu te ste na zimskom prijelaznom roku potpisali za slovenski Ptuj. Kako ste zadovoljni vremenom provedenim u Šibeniku te jeste li se već uspjeli prilagoditi na novu momčad i način treniranja?

Zadovoljan sam svojom igrom u Crnici, mislim da sam priuštio dosta dobrih partija i da sam pokazao svoje kvalitete. No, na kraju sam ipak odlučio kako je Ptuj trenutno bolja opcija za mene od Crnice. Dobro sam se snašao i sviđa mi se koncept i intenzitet treninga.

U Ptuju se nalazite pod vodstvom Roberta Grdovića – trenera sa zavidnom igračkom i trenerskom karijerom. Koji su ciljevi kluba u nastavku sezone te kakvu igru od Vas možemo očekivati?

Ciljevi kluba su svakako osvajanje slovenskog prvenstva, a od mene se može očekivati da u svaku utakmicu ulazim maksimalno motiviran.

Iako više nećete igrati 1. HMNL, hoćete li ju i dalje pratiti te koga vidite kao glavne favorite za osvajanje naslova?

Svakako ću pratiti 1.HMNL, Olmissum se s razlogom nametnuo kao glavni favorit iako se može svašta očekivati. Bit će ovo zanimljiv nastavak 1.HMNL.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave