7.4 C
New York
spot_img
spot_img

Vuković napustio redove Weilimdorfa!

Objavljeno:

Marko Vuković, golman s dva nastupa i za našu A reprezentaciju je proteklih godinu ipo dana igrao u Njemačkoj te mu je to bio prvi inozemni angažman. Njegov sad već bivši klub je jučer na svojim društvenim mrežama objavio kako je 25-godišnji Vuković prekinuo suradnju s bundesligašem iz Stuttgarta.

Marko Vuković je rođen 25. kolovoza 1997. godine. Futsal karijeru je počeo u Vrgorcu 2012. godine te u klubu proveo nešto manje od pet godina nakon čega prelazi u redove Nacionala u kojem se zadržava jednu sezonu. Zagrebačku epizodu nastavio je prvo u Zagrebu 92, a potom i Uspinjači nakon čega se vraća u klub u kojem je počeo futsal karijeru te se tu zadržava jednu sezonu. U sezoni 2020/2021 je branio dva puta i za reprezentaciju te je u srpnju 2021. godine na red došao i inozemni angažman te je potpisao ugovor na dvije godine s prvakom Njemačke. Gdje će Vuković nastaviti karijeru još nije poznato, ali kao i uvijek, čim bude poznato, obavijestit ćemo Vas na našim stranicama.

Marin Kraljević
Marin Kraljevićhttps://www.crofutsal.com
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 33-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave