Duba Konavoska i Sveti Josip u kvalifikacijama za 2.HMNL-jug!

Slijedećeg tjedna na rasporedu su kvalifikacijske utakmice za plasman u 2.HMNL-jug! U 2.HMNL-jug ove je sezone od natjecanja odustao MNK Metković, a upražnjeno mjesto popunit će pobjednik ovog dvoboja.
Sveti Josip je prošle sezone kao prvak Splitsko-dalmatinske županijske lige sudjelovao u kvalifikacijama za 2.HMNL-jug, no u konkurenciji Ćilipa i Heroja iz Vodica ostali su za korak prekratki te su Vodičani izborili plasman u 2.HMNL-jug! Ove sezone nema predstavnika Šibenske županije, te ćemo novog drugoligaša dobiti u srazu dubrovačkog i splitskog županijskog ligaša.
Prvi susret na rasporedu je u utorak 17.svibnja u dvorani OŠ Gruda s početkom u 19:00 sati, a uzvrat je 3 dana kasnije (petak) u solinskoj dvorani na Bilankuši s početkom u 19:30 sati! Kao delegati susreta određeni su povjerenici županijskih liga, Luka Klaić i Miroslav Dugeč, a o ishodima susreta čitajte na našim stranicama.

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

Duško Martinac: “Idemo na Baldekin po pobjedu”

Momčad Vrgorca ove sezone niže dobre rezultate u ligi te se sa 14 osvojenih bodova …

Franjo Matković: “Imamo dosta mjesta za napredak.”

Šibenik 1983 igra premijernu prvoligašku sezonu. “Funcuti” su mnoge iznenadili ne samo plasmanom u 1.HMNL, …