Fabet kladionica

CROfutsal Kladionica | Početak 2. kola

Nastavljamo s našim novim projektom, CROfutsal Kladionicom gdje uoči svakog kola 1.HMNL imate priliku prognozirati ishode utakmica. Ovaj tjedan imate priliku prognozirati rezultate utakmica 12. kola 1. HMNL. Natjecanje će trajati do kraja sezone te ćete za svaki pogođeni ishod dobiti jedan bod.

Za najbolje smo osigurali i nagrade koje su nam omogućili naši sponzori i drugi prijatelji našeg portala, a o istima ćemo Vas obavijestiti na našem portalu u narednom periodu. Ukoliko i vi želite sudjelovati s nekom nagradom, slobodno nam se obratite na marin@crofutsal.com.

Kako bismo lakše pratili vaše rezultate, potrebno se prijaviti putem e-mail računa, a s ciljem zaštite Vaših podataka Vaše “Korisničko ime” ćemo koristiti pri objavi rezultata nakon svakog odigranog kola. Vaši podaci će biti poznati samo redakciji našeg portala, a potrebni su radi kontakta o eventualnom preuzimanju nagrade. Molimo Vas da koristite uvijek iste podatke prilikom sudjelovanja u nagradnoj igri.

—> CROfutsal Kladionica <—

Podsjećamo Vas i na rezultate 1. kola:

CROfutsal Kladionica | Rezultati prvog kola

Kako biste sudjelovali u 2. kolu nagradne igre potrebno je ispuniti formu čiji se link nalazi iznad. U petak u 18:14 je rok do kojeg možete prognozirati ishode utakmica 12. kola 1.HMNL. Sretno svima!

O nama Marin Kraljević

avatar
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 31-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Moglo bi vas zanimati

1.HMNL | Generalni sponzor i mladi bek produžili ugovor s Puležanima!

U redovima državnog viceprvaka se naveliko radi na igračkoj križaljki za sljedeću sezonu, a već …

Saša Subotić novi je trener Vrgorca!

Nakon što smo prije tri dana objavili odlazak Krešimira Ćubelića s klupe Vrgorca, danas su …