2.HMNL – Zapad | 7. kolo | Najava

Featured image 2.HMNL-Zapad
2.HMNL – Zapad

U 7. kolu 2.HMNL – Zapad najzanimljivije će biti u Labinu, Opatiji i na Lošinju. U Labinu se igra utakmica između Albone i Potpićna na kojoj se očekuje veliki broj gledatelja. U Opatiji se igra Kvarnerski derbi i pitanje je da li ranjeno Gorovo može do bodova protiv prvoplasiranog Grobnika. Na Lošinj dolazi Otočac koji je prošlu utakmicu izgubio od Histrie.

24.11.2012 19:15 Mali Lošinj
MNK Lošinj – MNK Otočac

Nakon visokog poraza na protiv Grobnika u prošlome kolu Lošinj na domaćem terenu očekuje Otočac koji je u prošlome kolu na domaćem terenu izgubio od Histrie. Lošinj kod kuće ne zna za poraz, dok je Otočac prvi poraz u sezoni doživio na domaćem terenu. Ovo će biti zanimljiva utakmica pogotovo ako domaćini i gosti nastupe u kompletnim sastavima.

 

2.hmnl - zapad derbi 7. kola MNK Albona - MNK Potpićan ABS
Istarski ‘El Clasico’ 25.11.2012 18:30 SD Mate Blažina

25.11.2012 18:30 SD Mate Blažina
MNK Albona – MNK Potpićan 98 ABS

Neki ga nazivaju Istarski “El Clasico”, neki derbi Labinštine, a ustvari se radi o susretu dvaju klubova koji su se prije ove sezone dogovarali o fuziji. Na parketu i na tribinama sve bi trebalo proći u fair-play ozračju pa neka bolji pobjedi. Alboni nasušno treba pobjeda za bijeg s dna ljestvice, dok Potpićan želi učvrstiti teško izboreno treće mjesto. Sve u svemu ovo bi trebao biti malonogometni spektakl od kojeg bi najviše trebala profitirati publika u Labinu.

 

25.11.2012 18:00 Kaštelir
MNK Histria ADT – MNK Kastav

Histria je nakon posrtaja na Grobniku promijenila trenera te se okrenula važnoj utakmici u Otočcu. Slavili su u Lici u prošlome kolu i sada im na noge dolazi Kastav koji je prošlo kolo pobjedio Albonu u oslabljenom sastavu. Ovo bi trebala biti još jedna lakša utakmica za Histriu koja za vrijeme stanke u 2.HMNL – Zapad planira igrati Zimsku ligu u Umagu te turnire Moja ulica, moja ekipa u Puli i Silver Sport Cup u Novigradu.

25.11.2012 19:00 SD Gorovo
MNK Gorovo Saller Team – MNK Grobnik

U Kvarnerskom derbiju Gorovo dočekuje Grobnik koji je u prošlome kolu visoko porazio Lošinj. Kriza rezultata u Gorovu sve je veća, to će dati dodatni motiv igračima da se trgnu protiv prvoplasirane momčadi lige.

IZVLAČENJE PAROVA REGIONALNOG KUPA BIT ĆE NA POLUVREMENU UTAKMICE 7. KOLA MNK „ALBONA“ – MNK „POTPIĆAN 98. ABS“ u DVORANI SŠC MATE BLAŽINE.

O nama Igor Dundara

avatar

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-jug | Split uvjerljivo slavio protiv Šibenika 1983

U zaostalom susretu 7. kola 2.HMNL-jug, Split je uvjerljivo slavio protiv gostiju iz Šibenika, nastavivši …

2.HMNL-zapad | Petrinjčica odustaje od natjecanja!

Nakon što je Petrinja pretrpjela velike gubitke u potresima, danas smo dobili i službenu obavijest …