Fabet kladionica

Biramo najboljeg futsal-igrača Hrvatske za 2016. godinu!

Kraj je kalendarske 2016. godine, te je došlo vrijeme za drugo izdanje izbora najboljeg futsal-igrača Hrvatske! Lani je CROfutsal kao vodeći futsal-portal na ovim prostorima pokrenuo inicijativu izbora najboljeg futsal-igrača Hrvatske, a u premijernom izboru trofej najboljeg osvojio je Franco Jelovčić. O izboru najboljeg igrača godine odlučuju glasovi stručnog žirije, novinarskog žirija i naših čitatelja. Jelovčić je lani suvereno slavio prikupivši najveći broj glasova kod sva 3 “glasačka tijela”.
CROfutsalov izbor najboljeg futsal-igrača Hrvatske podržali su brojni renomirani mediji, a izbor je podržao i HNS koji je na svojim službenim stranicama objavio Jelovčićevu pobjedu u izboru kao i uručenje pobjedničkog trofeja na Europskom prvenstvu u Beogradu.


Izbor najboljeg futsal-igrača Hrvatske za 2016.godinu službeno ćemo započeti uskoro objavom imena nominiranih igrača. O izboru i ove godine odlučuju stručni žiri, novinarski žiri i glasovi čitatelja. Sastav stručnog i novinarskog žirija objavit ćemo uskoro, kao i sve pojedinosti o načinu na koji i Vi možete sudjelovati u ovom prestižnom izboru.

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

Dubrovačko-neretvanska županijska liga | Prvi poraz Čibače, Čilipi na vrhu!

Odigrani su susreti 6. kola Dubrovačko-neretvanske županijske lige. Prvi ovosezonski poraz upisala je Čibača koju …

2.HMNL-jug | Prokišnjavanje dvorane odgodilo još jedan susret Jezera

Nakon što je dvoboj 6. kola 2.HMNL-jug između Jezera i Splita odgođen zbog prokišnjavanja dvorane, …