Fabet kladionica

Centaurus novi sponzor CROfutsal magazina!

Nakon što smo Vam prošlog tjedna predstavili Florence Grupu kao novog sponzora CROfutsal magazina, danas Vas s ponosom možemo obavijestiti kako se među podržavatelje rada našeg magazina pridružuje i CENTAURUS D.O.O. kojeg ćemo Vam u nastavku članka predstaviti.

Centaurus d.o.o. kao krovna firma dio je grupacije koja se bavi distribucijom, maloprodajom i izvozom svježe i zamrznute ribe te delikatesnih proizvoda iz mora u Ho.Re.Ca segmentu, a odnedavno je pokrenuta i vlastita proizvodnja. Specijalizirani su za srednje i visoko ugostiteljstvo, opskrbu hotela te turističkih brodova i jahti.

Gastro ribarnice Brač čine maloprodajni lanac tvrtke Centaurus. U jedanaest vlastitih ribarnica u regiji prvenstveno imaju u ponudi svježu ribu ulovljenu kočama, ali i drugim ribolovnim alatima te svježu uzgojenu jadransku ribu. Također nude bogat izbor zaleđenih, sušenih, mariniranih i slanih proizvoda. 

U centralnoj poslovnici na Poljudu smješten je Gastro odjel sa širokom ponudom gotovih jela pripremljenih na inovativan način, kombiniranjem tradicionalnih, domaćih recepata te recepata iz svih dijelova svijeta, uz prstohvat modernog štiha kako bi se jela približila široj publici. Temeljni cilj je, u svim aktivnostima, u svakom trenutku, prepoznavati potrebe kupaca te podizanjem vlastite kvalitete pridonijeti kvalitetnijem poslovanju njihovih partnera; ribara, dobavljača te domaćih i inozemnih kupaca.

U novo razvijeni brend Amare prenesena je “ljubav iz mora”, a objedinjuje ručno čišćeno meso jadranskih kozica koje je sinonim kvalitete te neizostavna namirnica restorana i domaćinstava te marinirane kozice, marinirane inćune i slane inćune.

Sjedište tvrtke je u Solinu, a područje kapilarnog djelovanja regija Dalmacija, dok se svježa riba i njihovi proizvodi izvoze u zemlje okruženja: Italije, Slovenije i Austrije. Dio grupe je i firma Gastro Hvar d.o.o. preko koje u istim segmentima rade s hvarskim kupcima i dobavljačima. U Austriji posluju preko sestrinske firme Centaurus GmbH sa sjedištem u Beču gdje imaju i vlastitu maloprodaju. 

Centaurus d.o.o. danas broji više od 110 stalno zaposlenih djelatnika koji su ključ uspjeha te su radom, znanjem i zalaganjem postigli zavidan nivo pružanja usluga, kako u regiji tako i u susjednim zemljama. Preko svoje otkupne stanice i vlastite proizvodnje, ulovima hrvatskih ribara duž cijele jadranske obale, želi se podići vrijednost te plasmanom istih na tržite u turističkim sektoru i unutar europske unije pridonijeti prepoznatljivosti iskonski dobrih hrvatskih proizvoda.

Ukoliko i Vi želite ili znate nekoga tko bi podržao naš rad, pozivamo Vas da bacite pogled na:

Najam oglasnog prostora

O nama Marin Kraljević

avatar
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 31-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Moglo bi vas zanimati

Kvalifikacije za 2.HMNL-jug | Porto Tolero na korak do povratka u 2.HMNL-jug

Nakon što su u prva četiri kola kvalifikacija za popunu 2.HMNL-jug slavili domaćini, jučer je …

Raspored i delegiranje službenih osoba 3. i 4. utakmice finala doigravanja

U petak i nedjelju na rasporedu su treći i četvrti susret finala doigravanja za prvaka …