EKSKLUZIVNO | Tihomir Novak veliko pojačanje Dobovca!

Dok u Hrvatskoj još traje malonogometna sezona, diljem Europe transferi su u punom jeku. Tako smo već pisali o velikim transferima u pariškom gigantu, o Fetićevom odlasku u talijanski Acqua e Sapone, ali i o brojnim odlascima iz praške Sparte. Odlasci iz Sparte za nas su zanimljivi, jer je jedan od igrača koji je napustio Spartu i naš Tihomir Novak.

Upravo je Novak glavna tema našeg članka. Ponajbolji hrvatski reprezentativac, ujedno i dobitnik Trofeja CROfutsal za 2019.godinu karijeru nastavlja u Sloveniji. Novak će karijeru nastaviti u slovenskom prvaku Dobovcu, za čijim je kormilom naš strateg Kujtim Morina. Slovenski klub još uvijek nije potvrdio ovaj transfer na svojim službenim stranicama, no najavili su veliko pojačanje čije će ime objaviti sutra. CROfutsal pak doznaje kako je riječ o Tihomiru Novaku, koji nam je na koncu i potvrdio kako odlazi u redove Dobovca.

Novaku želimo mnogo sreće i uspjeha u redovima slovenskog prvaka, te da u redovima ‘crno-bijelih’ izbrusi dobru formu kako bi mogao predvoditi ‘mini vatrene’ u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, kao i na smotri najboljih svjetskih reprezentacija. Sretno Tiho!

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

AURELIA | “Žuto-crni” u usponu…

Iz vinkovačke Aurelie je uspješnih 10 dana u kojima su “žuto-crni” osvojili kup regije “Istok”, …

COVID-19 | Futsal Dinamo u samoizolaciji

Iz dana u dan sve je više klubova kojima je izrečena mjera samoizolacije. Nakon splitskog …