4.1 C
New York
spot_img
spot_img

MNK Square se oglasio priopćenjem; četvorka napustila klub!

Objavljeno:

Na našim stranicama već smo pisali o burnim zbivanjima u MNK Square, a danas se Uprava kluba oglasila službenim priopćenjem čime je ovaj “slučaj” okončan. Podsjetimo, pomoćni trener Hrvoje Šimunović, vratari Zoran Primić i Alen Turuk, te igrači Mato Šimunović i Denis Hasanović prošlog su se tjedna našli na izlaznim vratima kluba nakon što se s klubom nisu uspjeli dogovoriti oko nastavka suradnje. Ipak, s vratarom Alenom Turukom ubrzo je pronađen “zajednički jezik”, no kod ostalih aktera ove priče to nije bio slučaj, te su se iz vodstva kluba po tom pitanju oglasili priopćenjem koje Vam prenosimo u cijelosti.

Dana 05. veljače 2015. pomoćni trener Hrvoje Šimunović te igrači Mato Šimunović i Denis Hasanović izjasnili su se da više ne žele biti članovi Kluba iz osobnih razloga. 

Istog dana Klub je napustio i vratar Zoran Primić koji je imao neke dodatne zahtjeve, a koje nismo mogli ispuniti u cijelosti, a što je bio dovoljan razlog za njegov odlazak. 

Istovremeno su Mato Šimunović i Zoran Primić zatražili i istupnice koje će im Klub i izdati tako da oni više neće biti igrači MNK Square. 

Vrijedi posebno istkanuti, Mato Šimunović, Zoran Primić i Denis Hasanović dali su značajan doprinos i obol u uspjesima MNK Square proteklih nekoliko godina na čemu im zahvaljujemo. Svima želimo puno uspjeha u životu i daljnjem sportskom usavršavanju.

Bez obzira na ove neplanirane odlaske Klub neće posezati za dodatnim akvizicijama jer držimo da imamo dovoljno kvalitetan igrački kadar koji će biti popunjen sa nekoliko juniora.

Nadamo se da ćemo nastaviti sa dobrim nastupima kako bi ostvarili zacrtane ciljeve za ovu sezonu a to je plasman u doigravanje za prvaka Hrvatske, kao i nastup na završnici Kupa – Final 8, kojega smo već i ostvarili.

Uprava MNK Square

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave