Fabet kladionica
FOTO: Drago Sopta/HNS

Poznat popis 14 igrača Hrvatske za kvalifikacijske dvoboje

HNS je objavio popis od 14 igrača s kojima naša reprezentacija ulazi u kvalifikacijske dvoboje za odlazak na Svjetsko prvenstvo. Iako u trenutku objave ovog članka na službenim stranicama HNS-a još uvijek nema objave, krovna hrvatska nogometna organizacija je na svom službenom Facebook profilu objavila popis igrača na koje izbornik Stanković računa za dvoboje s Azerbajdžanom, Slovačkom i Rusijom u Osijeku.

Podsjetimo, Hrvatska je pripreme započela s proširenim igračkim kadrom, čiji sastav možete vidjeti klikom na priloženi link. U Osijeku su se reprezentaciji priključili Bajrušović, Kanjuh i Matošević, a jučer je istekao rok za prijavu popisa od 14 imena koja konkuriraju za nastup u kvalifikacijskim dvobojima. Naš stručni stožer se odlučio za slijedeći sastav.

Žarko Luketin
Zoran Primić
OLMISSUM
SQUARE
Josip Suton
Luka Suton
Duško Martinac
Josip Jurlina
Matej Horvat
Davor Kanjuh
Luka Perić
Duje Bajrušović
Kristijan Postružin
Vedran Matošević
Franco Jelovčić
Tihomir Novak
VRGORAC
VRGORAC
VRGORAC
OLMISSUM
OLMISSUM
FUTSAL DINAMO
SPLIT
NOVO VRIJEME APFEL
USPINJAČA GIMKA
DOBOVEC
REAL RIETI
SPARTA PRAG

 

S proširenog popisa otpali su Marinko Šamija, Toni Jelavić i David Mataja. Marko Vuković nije na popisu od 14 igrača, no ostaje u kadru reprezentacije kao treći vratar. Podsjetimo kako zbog ozljeda i privatnih obveza u reprezentativnom kadru za ovu akciju nisu Dario Marinović, Filip Bašković, Vedran Kazazić, Kristian Čekol i Stjepan Perišić.

 

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

U Zagrebu pada odluka o posljednjem “putniku” u elitno društvo!

U sklopu posljednjeg kola Lige za popunu 1.HMNL očekuje nas i krajnja odluka tko će …

Matija Đuvlat i Ivan Pavlić najavili zagrebačke okršaje s Olmissumom!

S obzirom da su Zadrani jučerašnjim trijumfom nad Cibonom zavili Draženov dom u crno, danas …