24.7 C
New York
spot_img
spot_img

Reprezentacija | Popis za Makedoniju!

Objavljeno:

Kao što smo već pisali na našim stranicama, Hrvatska futsal reprezentacija će od 11. do 14.05. imati novo okupljanje u sklopu kojeg će odigrati dvije prijateljske utakmice s reprezentacijom Makedonije.

HRVATSKA FOTO

Okupljanje reprezentacije je 11.05 u 10 sati u zagrebačkom hotelu Hilton, dok će se reprezentativci s područja Dalmacije okupiti istog dana u 13:30 sati na splitskim Gripama.
Hrvatska će reprezentacija biti smještena u Vodicama, a susreti s reprezentacijom Makedonije odigrat će se 12. i 13.05. u Murteru! Prema riječima izbornika Stankovića, dogovoreno je da obe utakmice budu zatvorenog tipa, s 3 “poluvremena” po 20 minuta. Potvrdu toga trebali bismo dobiti narednih dana kada će naš izbornik s makedonskim kolegom Vasilom Skenderovskim utanačiti sve detalje. Podsjetimo, Hrvatska je futsal reprezentacija s Makedonijom igrala u kvalifikacijama za EURO 2014., upisavši u španjolskom Águilasu tijesnu pobjedu 3:2 o čemu ste mogli čitati na našim stranicama.
Ovo reprezentativno okupljanje dolazi u nezgodnom trenutku za klubove koji su izborili plasman u polufinale doigravanja. Izbornik Stanković stoga je odlučio “poštedjeti” klubove ostavivši im opciju da na reprezentativno okupljanje “pošalju” tek jednog igrača iz svojih redova. Tako su za ovo okupljanje otpali Capar, Matošević (oba Alumnus), Perišić, Pavić (oba Murter), Bajrušović, Grcić (oba Novo Vrijeme) i Kubović (Nacional).

Na koncu su se na reprezentativnom popisu našla slijedeća imena:

Marin Stojkić (Murter)
Franko Bilić (Solin Veltins)
Ivan Mladina (Osijek Kelme)
Andrej Pandurević (Osijek Kelme)
Gordan Duvančić (Osijek Kelme)
Davor Jezidžić (Solin Veltins)
Renato Koturović (Solin Veltins)
Saša  Babić (Novo Vrijeme Apfel)
Duško Martinac (Vrgorac GTP)
Hrvoje Cvjetković (Square)
Mato Šimunović (Square)
Kristijan Grbeša (Alumnus)
Goran Ugarković (Nacional)
Dario Marinović (Al Yarmouk)
Sasa Subotić (Split Tommy)
Alen Protega (Split Tommy)
Franco Jelovcić (Split Tommy)
Josip Suton (Split Tommy)

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave