Fabet kladionica

Trofej CROfutsal | Predstavljamo Vam sastav stručnog žirija

CROfutsalov izbor za najboljeg futsal-igrača Hrvatske je u punom jeku. Nakon što smo Vam prije četiri dana predstavili članove novinarskog žirija, danas Vam predstavljamo članove stručnog žirija našeg izbora. Podsjećamo, o dobitniku nagrade za najboljeg igrača Hrvatske odlučuju stručni žiri, novinarski žiri i naši čitatelji. Stručni žiri čine mahom poznata imena naše futsal-scene, a njihova imena otkrivamo u nastavku.

STRUČNI ŽIRI (abecednim redom)

Mićo Martić bivši izbornik A-reprezentacije, izbornik Finske
Marinko Mavrović izbornik U19-reprezentacije
Korab Morina trener MNK Uspinjača Gimka
Ivan Novak povjerenik za suđenje 1.HMNL
Mladen Perica-Štrla trener MNK Crnica
Mato Stanković izbornik A-reprezentacije
Teo Strunje trener MNK Split
Jakov Ungarov trener MNK Alumnus, izbornik ženske reprezentacije

 

Novo ime u našem stručnom žiriju je Korab Morina. Trener zagrebačke Uspinjače Gimke istinska je ikona našeg futsala i zasigurno zaslužuje svoje mjesto u sastavu našeg stručnog žirija. Ostala imena već smo prethodnih godina imali u našem stručnom žiriju. Mićo Martić renomirani je trener, bivši izbornik naše A-reprezentacije danas je na kormilu Finske, te je od prve godine član našeg stručnog žirija. Od prve godine članovi našeg stručnog žirija također su Mato Stanković i Marinko Mavrović. Stanković je izbornik A-reprezentacije i voditelj kampova mladeži, dok je Mavrović izbornik U19-reprezentacije i pomoćni trener u A-reprezentaciji. Mladen Perica-Štrla također je već učestalo ime u našem stručnom žiriju. Bivši izbornik U21-reprezentacije već je treću sezonu na klupi šibenske Crnice. Teo Strunje poslijednje je dvije godine bio u našem stručnom žiriju kao trener Novog Vremena Apfel, a danas je na klupi Splita. Jakov Ungarov lani je bio novo ime u našem stručnom žiriju. Ungarov je već godinama trener Alumnusa, a u poslijednjih godinu dana obnaša i funkciju izbornika ženske reprezentacije, kao i pomoćnog trenera u A-reprezentaciji. Ivan Novak je već godinama povjerenik za suđenje 1.HMNL, a bio je dio našeg stručnog žirija za 2016.godinu. Riječ je o bivšem međunarodnom sudcu, koji je danas član i UEFA-ine sudačke komisije.

Svim članovima stručnog žirija ovim putem zahvaljujemo što su svojom sudjelovanjem podržali naš izbor za najboljeg futsal-igrača Hrvatske!

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

Šibenik 1983 predstavio nova pojačanja

Nakon neuspješne premijerne prvoligaške sezone u kojoj nisu uspjeli sačuvati opstanak u elitnom društvu hrvatskog …

Danijel Dekanić ponovno u dresu Futsal Dinama!

Nakon Zvonimira Šućura i Kristijana Postružina, Futsal Dinamo je danas na svojim službenim stranicama predstavio …