17.1 C
New York
spot_img
spot_img

Turniri | 3. Memorijalni turnir “ALEŠ KOLIĆ”

Objavljeno:

3. Memorijalni turnir "Aleš Kolić"

 

Pozivamo sve zaljubljenike (amateri ili profesionalci) u futsal na 3. memorijalni malonogometni turnir „ALEŠ KOLIĆ“ koji će biti održan na igralištu u Kasunima (5km od izlaza Bosiljevo sa autoputa A1) 25.06.2012 godine. Kotizacija za turnir iznosi 300,00 kuna, a prijave traju do 24.06.2012. do 18h kad će bit održan i ždrijeb. Na dan turnira će biti organizirana prodaja jela i pića.

DATUM: 25. 06. 2012
POČETAK: 09 : 00 h
IGRALIŠTE: KASUNI
PRIJAVE: do 24.6.2012 do 18h,
KONTAKT: 095-8721564 ; 041-967300 (Zoran Kolić)
KOTIZACIJA: 300 kn = 40 Eur
NAGRADE: PEHARI I NOVČANE NAGRADE

Ždrijeb će bit održan 24.6.2012 u 18.00h ispred prostorija ŠD Kupa na matičnom igralištu u Kasunima. Na dan turnira će bit organizirana prodaja jela i pića.

PROPOZICIJE TURNIRA:

 1. Na turniru može sudjelovati momčad koja je uplatila kotizaciju do određenog roka.
 2. Prijava momčadi – popis igrača predaje se zapisničkom stolu prije odigravanja prve utakmice iste momčadi.
 3. Momčad može prijaviti najviše 12 igrača. Pojedini igrač može biti prijavljen samo za jednu momčad.
 4. Vrijeme trajanja utakmice je 2 x 12 min.
 5. Sve utakmice počinju u točno zakazano vrijeme, bez čekanja, u protivnom se utakmica registrira u korist protivnika. Momčad koja ne izađe na teren u zakazano vrijeme gubi utakmicu 3:0.
 6. Način odigravanja utakmica je Kup sistem- na ispadanje. U slučaju neodlučenog rezultata odmah se pristupa izvođenju udaraca sa sedam metara. Svaka momčad izvodi po 3 udarca naizmjence, sa 3 različita igrača. Ako i tada nema pobjednika svaka momčad odredi jednog igrača koji će izvoditi kaznene udarce, dok se ne dobije pobjednik.
 7. Organizator turnira ne odgovara za eventualne nestale stvari igrača.

PRAVILA IGRE:

 1. Momčad u polju sastoji se od 4 igrača  i  1 golmana.
 2. Sva ubacivanja lopte u igru iz prekida izvode se nogom. Prilikom ubacivanja lopte u igru lopta mora mirovati. Aut se izvodi izvan uzdužne crte.
 3. Vratar ne smije rukom hvatati loptu vraćenu od svog igrača, u suprotnom se dosuđuje neizravan slobodan udarac u korist protivničke momčadi sa 6 metara.
 4. Izmjene igrača se vrše neograničeno puta u toku utakmice, izvan uzdužne crte.
 5. Kod ubacivanja lopte u igru igrač ima pravo tražiti od suca da mu suparničkog igrača udalji  3 metra.
 6. U slučaju težih prekršaja sudac ima pravo igrača isključiti iz igre na 2. ili 5. minuta, a ta momčad igra sa igračem manje. Igrač koji je dobio isključenje na 5 minuta ne smije se više vratiti u tu utakmicu.
 7. Korner se dosuđuje i u  slučaju da je  loptu izbacio golman.
 8. Vrijeme za koje se mora izvesti udarac iz kuta, aut ili slobodni udarac je 4 sekunde od sučevog znaka ili od ispunjenja uvjeta za izvođenje – prema procjeni suca utakmice.
 9. Vratar može držati loptu u ruci maksimalno 4 sekundi, a ako se taj rok prekorači dosuđuje se indirektni udarac s ruba vratareva prostora.
 10. Nakon gol-auta loptu u igru vratar vraća rukom.
 11. Vratar prilikom uvođenja lopte u igru – gol aut može izravno baciti loptu rukom preko centra igrališta, ali iz tog ubacivanja ne može postići zgoditak.
 12. Igra se na akumulirane prekršaje, akumulirani prekršaji iz prvog poluvremena ne prenose se u drugo poluvrijeme. U svakom poluvremenu po dosuđenom četvrtom uzastopnom (akumuliranom) prekršaju, odmah se izvodi izravni udarac sa 10 metara isključivo na sučev znak.
 13. Vrijeme odmora između poluvremena je najviše 2 minute.
 14. U slučaju prekida igre ( viša sila ), a odigrano je više od 75% vremena utakmice, trenutni rezultat se prihvaća kao konačni rezultat.
 15. Pravo tumačenja ovih pravila ima isključivo Turnirski odbor samostalno i njegova odluka je neopoziva i konačna.

[gview file=”https://www.crofutsal.com/wp-content/uploads/2012/06/Ales_Kolic_PLAKAT.pdf”]

Više na : www.sd-kupa.hr

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave