Fabet kladionica

Ženski futsal na CROfutsalu

Drago nam je najaviti da će jedna od novosti za slijedeću sezonu na CROfutsalu biti i nova stranica posvećena isključivo igračicama futsala u Hrvatskoj i svijetu. Iako smo i do sada nastojali pratiti cure u njihovim natjecanjima i utakmicama (na žaloste ponajviše na sveučilišnoj razini) sada smo odlučili otvoriti stranicu posvećenu ženskom futsalu  dodati kategoriju vijesti za ženski futsal itd.

Na ovo nas je ponajviše ponukao silni entuzijazam i ljubav prema futsalu koje pokazuju igračice futsala u Hrvatskoj, a koje su nepravedno prepuštene sebi i par entuzijasta koji podržavaju njihov rad.

Na ovaj način nadamo se podići praćenje ženskih futsal momčadi i ženskih futsal natjecanja na novu razinu kako bi i mi na svoj način dali skromni doprinos razvoju ženskog futsala u Hrvatskoj i postizanju konačnog cilja,  a to je nacionalna ženska futsal liga.

Naravno curama samo dali i custom izgled njihove stranice sa posebnom bojom koja će naglašavati ovu kategoriju vijesti.

Ovim putem pozivamo sve klubove i voditelje natjecanja ženskog futsala da nam se jave. Nudimo besplatni medijski prostor da promoviraju svoje klubove i natjecanja, svoje igračice i stručne osobe te sponzore koji podržavaju njihov rad, a koji će time dobiti besplatnu reklamu kao našu zahvalu na razvoju ženskog futsala.

Cure su dobili i dio na počenoj stranici gdje će se prikazivati najnovije vijesti iz njihove kategorije.

O nama Ivica Ojvan

avatar
Ivici Ojvan je osnivač CROfutsal online futsal magazina. Na portalu radi kao tehnički administrator i novinar.

Moglo bi vas zanimati

U Zagrebu pada odluka o posljednjem “putniku” u elitno društvo!

U sklopu posljednjeg kola Lige za popunu 1.HMNL očekuje nas i krajnja odluka tko će …

Matija Đuvlat i Ivan Pavlić najavili zagrebačke okršaje s Olmissumom!

S obzirom da su Zadrani jučerašnjim trijumfom nad Cibonom zavili Draženov dom u crno, danas …