18.6 C
New York
spot_img
spot_img

Pula objavila ostanke Mataje i Daniela Moravca!

Objavljeno:

Prvoligaški klubovi su vrlo aktivni posljednjih dana te bilježimo dosta novosti. Stanoinvest Futsal Pula je na svojim stranicama objavila ostanak trenera, dok su klub napustili prvi vratar Gozi koji se vratio u Brazil te Arthur koji je prešao u Novo Vrijeme. Posljednja dva dana na red su došli i ostanci te su na nove dvije godine ugovore produžili kapetan David Mataja i Daniel Moravac.

David Mataja je rođen 17. ožujka 1997. godine, a futsal karijeru započeo je u momčadi Potpićana, gdje je nastupao od 2015. godine. Igrama u momčadi Potpićana došao je i do statusa U21 reprezentativca, a u ljeto 2017. godine prešao je u slovenski Bronx Škofije. Interes šire javnosti Mataja je zaokupio igrajući za Uspinjaču Gimku, gdje je u dvije sezone osvojio dva kupa Hrvatske te došao do statusa povremenog reprezentativca Hrvatske. Novi korak naprijed u karijeri Mataja kada je u ljeto 2020. godine između brojnih ponuda prihvatio onu tadašnjeg prvaka BiH, momčadi Salinesa, no nakon samo pola sezone je napustio Tuzlu i vratio se kući prihvativši ponudu tada ambicioznog drugoligaša, momčadi Futsal Pule s kojom je osvojio dva kupa i superkup te bio viceprvak Hrvatske, a nosi i kapetansku traku. Ove sezone je u 28 utakmica postigao 19 pogodaka, od čega 13 u prvenstvu.

Daniel Moravac je rođen 17. siječnja 1999. godine. Futsal je počeo igrati u ljeto 2020. godine u momčadi pulske Verude, no nakon gašenja momčadi prešao je u svoju današnju momčad te se kroz protekle tri sezone pokazao kao odličan pivot. Osvojio je sve kao i Mataja te također nastupao u Ligi Prvaka, a ove sezone je odigrao dvije utakmice od kapetana i postigao 15 pogodaka. Sigurno je kako nas očekuje još ostanaka u klubu u narednim danima, a o svemu ćemo Vas pravovremeno obavijestiti na našim stranicama.

Marin Kraljević
Marin Kraljevićhttps://www.crofutsal.com
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 33-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave