VIDEO | Reprezentacija U21 | Hrvatska – Slovenija

U21
U21 reprezentacija © NacionalFC

Futsal U21 reprezentacije Hrvatske i Slovenije igrati će tijekom vikenda dvije prijateljske utakmice- prva je na rasporedu u subotu 30.06.2012. u 19,00h u Podčetrtku, a dan kasnije u nedjelju 01.07.2012. u 18,00h  u Zagrebu. Kako sada stoje stvari utakmica će se održati u SD Sutlinska vrela. Prvi trening će biti danas (četvrtak) u 17:00h.

Prva utakmica:

Slovenija – Hrvatska 3:3 (1:1)

(Tilen 20′, 29′, “10m” 37′; Banek 11′, Znaor 32′, Ugarkovic “10m” 34′)

Naravno ponovno ćemo ispasti zlonamjerni kada kažemo da smatramo kako je apsolutno sramotan način na koji se radi u Komisiji koja nije našla shodno da uputi bilo kakvu obavijest za medije o odražavanju utakmice nego smo sve morali saznati neslužbenim putem.

Pa kada je već tako dopustite da još jednom naglasimo kako smaramo da je nezamislivo licemjerno i nemarno da gospoda iz Komisije smatraju kako su sami sebi dostatni i kako su svi tu radi njih, a ne oni radi sporta. Iz servisa za ljubitelje futsala pretvorili su se u breme i primjer nekompetentnosti i nerada. Rekli bi preslikana slika društva u kojem živimo.

Inače u Dubrovniku se okuplja i A reprezentacija no kako je i to okupljanje organizirano kao i većina okupljanja do sada i kako se u futsalu očito ništa neće promijeniti sa ovim ljudima ostaje nam da se ponovno oslonimo na neslužbene izvore.

Na okuplanje se odazvalo 14. igrača:

Josip Bilandžić (Split), Marin Strikić (Mejaši), Mislav Banek (Nacional), Sven Horvath (Nacional), Goran ugarković (Nacional), Marin Musinov (Mejaši), Duje Nevistić (Solin), Damir Znaor (Mejaši), Sadat Ziberi (Ovb Allianz), Marko Troskot (Murter), Robert Nospak (Osijek), Kristijan Zor (Novo Vrijeme), Ante Mijat (Murter), Domagoj Čuk (Ivankovo).

Stručni stožer reprezentacije čine:

Mladen Perica (Izbornik), Alen Delpont (trener), Jure Zečević (vođa puta), Mario Jurić (tajnik reprezentacije), Davor Ostrunić (doktor), Hrvoje Režić (fizioterapeut), Ivica Nešković (ekonom).

Raspored mini ciklusa U-21 reprezentacije:

28. lipnja – okupljanje u 12:00 sati u hotelu Laguna u Zagrebu
30. lipnja – Slovenije – Hrvatska, prijateljska utakmica
01. srpnja – Hrvatska – Slovenija, prijateljska utakmica

U nastavku možete vidjeti video sa okupljanja reprezentativaca sa Nacionalove facebook stranice:

Zagrijavanje reprezentativaca pred prvi susret sa Slovenijom:

video©Futsal Club Nacional

Fotografije sa okupljanja se također nalaze na Nacionalovim stranicama.

 

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

UEFA Futsal Liga prvaka | Još jednom odgođen ždrijeb…

Krovna europska nogometna organizacija još je jednom odgodila ždrijeb “UEFA Futsal Lige prvaka”! Epilog je …

Massimiliano Bellarte novi je izbornik Italije!

Nakon što smo prošli tjedan objavili kako je Tomislav Horvat novi izbornik Slovenije, danas Vam …